Photo Organizer

  • Status Closed
  • Percent Complete
    100%
  • Task Type Bug Report
  • Category User Interface
  • Assigned To No-one
  • Operating System All
  • Severity Low
  • Priority Very Low
  • Reported Version 2.36
  • Due in Version Undecided
  • Due Date Undecided
  • Votes
  • Private
Attached to Project: Photo Organizer
Opened by kaz - 2010-08-11
Last edited by pizza - 2010-10-11

FS#438 - Blank pages in UI.

When accessing a password protected folder, a page
with the following URL comes up:

http://<site>/po/login.php?reason=protected

When I enter the correct password, I'm taken to this:

http://<site>/po/login.php

which is a blank page!

A similar thing happens when accepting a client.

You'd think other people would see this and report
it. Local installation problem?

Closed by  pizza
2010-10-11 16:10
Reason for closing:  Won't fix
Additional comments about closing:  Unless this bug exists in v2.37, I'm considering it closed. The login/password stuff has been rewritten and is a lot more robust now.
Admin
pizza commented on 2010-08-12 14:16

It could be a local site problem, but I've done a lot of cleanup work on that code in the nearly two years since v2.36 was released, and I don't really think it's worth spending any effort trying to debug a v2.36 bug without first updating to v2.37[rc] first. (I may do the release this weekend)

The simplest way to see what's going on is to look at you web server error logs, a blank page is usually a sign of a PHP parse error.

Loading...

Available keyboard shortcuts

Tasklist

Task Details

Task Editing